Zet ook je favorieten online! begin hier...
Populaire links Andere gebruikers
 

Afvallen, Afvallen tips en meer


 Gratis/Proef producten

Probeer deze gratis producten. Dan kan je makkelijk zien of het afvallen werkt. Meestal moet je alleen verzendkosten te betalen.
Marktplaats
Google vertalen
Funda woning zoeken
Wikipedia online encyclopedie
CZ Medische info
Digitale foto's in Album
TNT Post Fotoservice
CD hoesjes
Gebruikershandleidingen

 afvallen tips

 hardlopen afvallen

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
 

 1. Let op je eetgewoonte

Een persoon eetgewoonte is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom ze te zwaar geworden . Eten goed is de eerste en eenvoudigste stap om de extra kilo's van je lichaam te verliezen.

 2. Geef NIET op!

Als dit niet de eerste keer dat je geprobeerd om gewicht te verliezen, zijn er zeker van dat deze keer bent u volledig zeker en op zijn hoede voor diƫten die snel gewichtsverlies belooft.

 3. Behoud controle

De meeste van de tijd, mensen hebben slechts een paar dingen die ze in totale controle van en een hen is wat in je mond te stoppen. Het is gewoon een kwestie van het voedsel dat je gaat eten niet negeren.

 4. Eet gezonde maaltijden vaak en langzaam

Het overslaan van een maaltijd is niet erg gunstig voor het overtollige gewicht je moet verliezen. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit te doen zal alleen uw stofwisseling traag en energie te besparen.

 5. Begin vandaag

Niet te enthousiast in het volgen van een dieet om gewicht te verliezen en het oefenprogramma u vinden. Veranderen van alles te veel te snel resulteert in slecht gevoel en ontmoedigd raken. Wees geduldig en uiteindelijk valt alles op zijn plek.

 Afval Videos

Bekijk hier een goede informatieve video over afvallen.
Tips om af te vallen

 BMI

Body Mass Index (BMI) is een betrouwbare indicator van het lichaamsgewicht voor de meeste mensen en wordt gebruikt om te screenen op gewicht categorieƫn die kunnen leiden tot gezondheidsproblemen.
BMI Calculatorwat is dit...?

voorwaarden/privacybeleid


bijwerken/prive
inhoud: